Dierenspeciaalzaken

Heb je een dierenspeciaalzaak en overweeg je om lid te worden van Dibevo? Wij kunnen zeker veel voor je bedrijf betekenen. Lees hier meer over op de pagina's 'Waarom zou ik lid worden?' en in het Kenniscentrum. Maar wat vinden die Dibevo-leden er eigenlijk zelf van? Op deze pagina lees je de verhalen van dierenspeciaalzaakondernemers die je zijn voorgegaan!

Via Natura

Een klankbord voor de keuzes die je wil maken

“Mijn bedrijf groeide uit zijn jasje, dus ik gaf bij mijn huurbaas aan dat ik graag meer ruimte wilde huren. Hij gaf als enige optie aan dat ik het pand kon kopen en dat wilde ik niet. Ik had een tweejaarcontract en dat zou daarna automatisch een driejaarcontract worden. In het contract stond een opzegtermijn van één jaar. Dus voordat ik weer ergens aan vastzat, wilde ik weten wat mijn rechten en plichten waren. Dibevo heeft mij uitgelegd hoe ik de onderhandeling moest aanpakken en dat heeft goed uitgepakt. Later heb ik Dibevo weer gesproken over de stappen die ik het beste kon nemen bij een bedrijfsverhuizing en het betrekken van een nieuwe locatie. Ideaal dat je in je keuzes die je wilt maken Dibevo als klankbord kan inzetten. Door het gesprek kreeg ik duidelijkheid en nieuwe ideeën. Echt heel fijn!”

Roos Burggraaff | Via Natura natuurvoeding voor dieren


Petsworld Tropika

Weg met de losse bonnetjes!

“Tanken is onderhand een noodzakelijk kwaad voor mijn bedrijf, want de auto heb ik veel nodig. Alleen werd ik echt gek van de losse bonnetjes, want die brengen zo’n administratieve rompslomp met zich mee, dus daar wilde ik vanaf. Met de tankpas van Dibevo betaal ik pas achteraf (dus geen bonnetjes meer) én krijg ik korting op mijn tankkosten. Elke maand ontvang ik een duidelijke factuur met overzichten van waar en wanneer ik precies getankt hebt. En als ik vragen heb, krijg ik meteen antwoord. Het is gewoon erg handig dat je alles precies bij kan houden van je mobiliteit en betaling.”

Alex Houtman | Petsworld Tropika


Meld je je aan als lid van Dibevo, dan komt ook jouw bedrijfsnaam op de consumentenwebsite Huisdierenspecialist.nl te staan.

Direct naar Huisdierenspecialist.nl