Leveranciers

Ben je fabrikant, groothandel, importeur of exporteur van levende have of dierbenodigdheden en overweeg je om lid te worden van Dibevo? Wij kunnen zeker veel voor je bedrijf betekenen. Lees hier meer over op de pagina's 'Waarom zou ik lid worden?' en in het Kenniscentrum. In het Kenniscentrum vermelden we bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam op de Dibevo leverancierslijst, zodat detaillisten je gemakkelijk kunnen terugvinden. Maar wat vinden die Dibevo-leden zelf eigenlijk van het lidmaatschap? Op deze pagina lees je de verhalen van ondernemers die je zijn voorgegaan!

De Jong Marinelife

Welles-nietes bij diertransport

“Regelmatig transporteren wij dieren naar andere landen. In drie maanden tijd zorgen we ervoor dat de dieren klaar zijn voor transport en maken we de documenten in orde. Zo ook voor de hamerhaaien die naar Turkije getransporteerd zouden worden. We hadden de gezondheidscertificaten gereed. Echter voordat de haaien daadwerkelijk op transport gingen, had Turkije een nieuwe lay-out van het certificaat in gebruik. Onze ‘oude’ gezondheidscertificaat voldeed niet meer volgens de autoriteiten in Turkije. Het werd een welles-nietes-spelletje tussen Nederland en Turkije. Door de inspanningen van Dibevo konden de dieren uiteindelijk na negen maanden worden getransporteerd en nu zwemmen ze in een mooi verblijf in Sea Life in Istanbul. We zijn erg blij met het resultaat en met de inzet van Dibevo.”

Arie de Jong | De Jong Marinelife


Suitical

Bedrijf in Beeld is een mooi podium om mijn bedrijf breed te presenteren

“Ik ben van mening dat een Bedrijf in Beeld-reportage een waarde volle methode van adverteren is wanneer je iets wilt introduceren of onder de aandacht wilt brengen uit het vakgebied van de ondernemer. Enkel een bedrijfsreportage of enkel een advertentie is te ad hoc. Bedrijf in beeld bood mij een podium om ons bedrijf Suitical breed te presenteren. Hierin konden wij ons verhaal over het ontstaan en het nut van Suitical en onze producten kwijt. We merkten uit de positieve reacties van onze klanten dat zij echt iets aan ons verhaal hadden. Ook ervaren wij dat juist herhalen aan te bevelen is. Want dat zorgt denk ik op lange termijn vooral voor naamsbekendheid en herkenning.”

Melvin Kok | Suitical International B.V.


Hint International

Elk gesprek is iets waard

“Als importeur en sales agency kunnen wij eigenlijk nauwelijks tijd vrijmaken om de weg op te gaan om winkeliers te spreken. Een evenement als de Dibevo-Vakbeurs biedt die mogelijkheid bij uitstek. Wat vaak vergeten wordt is dat er grote verschillen kunnen zijn per branche of zelfs per productgroep. Juist hierom is het van belang om in de markt aanwezig te zijn en veel te praten met mensen die de producten daadwerkelijk verkopen. Elk gesprek is dan ook iets waard. Het draait niet altijd om het meest innovatieve product, grootste assortiment of grootste stand. Op een beurs haal je de klant naar je bedrijf en heb je dus een kans om een band op te bouwen. Die band en herkenning is zo ontzettend waardevol, dus alleen daarom is (herhaalde) beursdeelname al belangrijk.”

Emiel Huibers | Hint International


Meld je je aan als lid van Dibevo, dan komt ook jouw bedrijfsnaam mét persoonlijke tekst op de Dibevo leverancierslijst te staan.

Direct naar de Dibevo leverancierslijst